Autor: Rainer Saad • 12. detsember 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Citigroup andis Nokia aktsiale ostusoovituse

Citigroup tõstis eile Nokia aktsiasoovituse neutraalsest "ostaks" koos seitsmeeurose hinnasihiga. Citi usub, et pärast mobiiliüksuse müüki paranevad Nokia põhinäitajad, kasumlikkus ja rahavoog.

Eile avaldatud analüüsis Nokia kohta pole Citigroup aga öelnud midagi Nokia probleemi kohta Indias, kus maksuseaduse järgi võib praegune 340 miljoni dollariline tulumaks kümnekordistuda, 3,4 miljardi dollarini.

Helsingi börsil maksab Nokia aktsia 5,78 eurot (+0,09%).

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755