Autor: Rainer Saad • 8. jaanuar 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Fordi juht Microsofti juhiks ei lähe

Ford Motori juht Alan Mulally ütles eile, et loobub Microsofti juhi kohale kandideerimast ning jääb Fordi.

Eelmisel kuul teatas Microsoft, et nimetab uue tegevjuhi selle aasta alguses. Reutersi teatel on sõelale jäänud käputäis kandidaate, kelle hulgas on endine Nokia juht Stephen Elop ning Microsofti enda töötajad Satya Nadella ja Tony Bates.

Eile ütles Mulally Associated Pressile, et jääb Fordi selleks aastaks. Allikate sõnul ei kandideeri Mulally enam Microsofti juhi kohale.

Microsoft hakkas uut juhti otsima augustis, kui Steve Ballmer teatas, et lahkub Microsofti juhi kohalt. 

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755