Autor: Kaisa Gabral • 8. jaanuar 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Pillesaar Transiidikeskuse otsusest: absurdne lahend

Helmes ASi juhi Jaan Pillesaare sõnul on ringkonnakohtu Transiidikeskuse ASi lahendit puudutava otsuse osas absurdne.

"Pealtnäha tundub täiesti absurdne lahend, et tööandja ja tema klient ei tohi ise otsustada, kes kui head tööd kliendile teinud on ja vastavalt sellele preemiat maksta," vastas Pillesaar küsimuse peale, mida ta arvab sellisest kohtulahendist.

Ringkonnakohus otsustas 2. jaanuaril, et Transiidikeskuse ASi otsus jätta 2012. aastal osa töötajaid ilma jõulupreemiast on õigustühine ja töötajaid ebavõrdselt kohtlev.

"Selline lahend sobiks hästi endisaegsesse sotsialistlikku Nõukogude Liitu. Seal maksid ka head tööd teinud inimesed kinni kellegi teise halva töö ja me teame, mis sellest lõpuks välja tuli. Ma küll ei arva, et see kuidagi õiglane ja mõistlik lahendus on," lisas Pillesaar.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755