Maarit Eerme • 27 jaanuar 2014

Maximas saab maksata Tele2 arveid

SEPA-standardile ülemineku ja e-arvete süsteemi muutumise valguses saab tarbijale üheks alternatiiviks võimalus teostada oma igapäevamakseid kodukaupluses, esimese koostööprojektina pakuvad Maxima ja Tele2 võimalust maksta ilma lisatasuta telekommunikatsiooniarveid kõigis jaeketi kauplustes.

“Ajal kui SEPA-standardile ja e-arvete püsimaksesüsteemile üleminekuga seoses on pangaülekannete teenustasud tõusmas, pakume oma kauplustes tasuta ja mugavat arvete maksmise teenust,” lausus Maxima Eesti kommunikatsionijuht Erkki Erilaid. “Esimese koostööprojektina pakume Tele2 klientidele võimalust igapäevaostude kõrval ka telekommunikatsiooniteenuste eest tasuda.”

Erilaiu sõnul on arve eest tasumine tehtud kliendile väga lihtsaks – kõrvuti teiste ostudega tuleb kassiirile esitada telekommunikatsiooniteenuste ribakoodiga arve. “Kassiir skaneerib ribakoodi ning kui klient nõustub ekraanil kuvatava summa tasumisega, lisandub see ostuarvele,” lausus Erilaid.

Maxima Eesti kommunikatsioonijuhi sõnul käivad hetkel läbirääkimised ka teiste teenusepakkujatega.

Arveid saab tasuda kõikides Maxima Eesti kaupluste kassades. Maxima jaekaubandusketti kuulub Eestis 71 poodi

Jaga lugu:
ITUUDISED UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad Ituudised uudised igal nädalal enda postkasti.

Ituudised.ee toetajad:

Indrek Kald
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Silvian Karu
Silvian KaruReklaamimüügi projektijuhtTel: 5691 8931
Mari Sarapuu
Mari SarapuuIT konverentside programmijuhtTel: 5372 1821