Autor: Ave Lepik • 30. jaanuar 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Elion investeeris eelmisel aastal 32 miljonit

Eelmisel aastal kasvas Elioni TV-ühenduste arv 5% ja ülikiire internetiühendusega klientide arv 15% protsenti. Aasta jooksul tehtud investeeringute maht ulatus ligi 32 miljoni euroni.

2013. aasta lõpuks kasutas Elioni nutiTV teenuseid üle 163 000 pere, mis on ligi 5% rohkem kui 2012. aasta lõpul. Lairibateenuste klientide koguarv aasta lõpu seisuga oli 221 000, nende hulka kuulus 67 000 ülikiiret internetti pakkuva tulevikuvõrgu klienti. Võrreldes 2012. aasta lõpuga on tulevikuvõrgu klientide arv kasvanud 15%.

Kogu aasta jooksul tehtud investeeringute maht oli 32 miljonit eurot, mis on eelmise perioodiga võrreldes samal tasemel.

Elion on IT- ja telekommunikatsiooniteenuseid pakkuv ettevõte, kes osutab interneti, televisiooni, kõneside ja IT-teenuseid nii era- kui äriklientidele. Elionil on Eestis ligi 315 000 klienti ning ettevõte annab tööd üle 1600 inimesele.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052