Autor: Alyona Stadnik • 3. veebruar 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Bill Gates võib jätkata tootearendusjuhina

Kui Microsofti asutaja Bill Gates peaks loobuma Microsoft nõukogu esimehe kohalt, siis on ta valmis jätkama ettevõtte tootearendusjuhina.

Kuna Microsofti juhatus plaanib määrata ettevõtte uueks tegevjuhiks Satya Nadellat, siis kaalutakse ka nõukogu esimehe vahetust, seega peaks Gates nõukogu esimehe kohalt lahkuma, kirjutab Bloomberg.

Praegu on Microsofti tegevjuht Steve Ballmer. Bloombergi allikate sõnul on Gates mitu kuud otsinud tegevjuhti.

„Billi arvamused on legendaarsed ning sellest saavad kasu ka Microsofti tooted,“ ütles kunagi Microsofti juht Todd Warren. „Minu mure on see, et tehnoloogiline maastik on viimastel aastatel personaalarvutist eemale nihkunud.“

Gates on Microsofti nõukogu esimees olnud 33 aastat.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052