Autor: Raigo Neudorf • 21. märts 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Erply tutvustas oma automaatlao teenust

Eesti äritarkvaraettevõte Erply tutvustas eilsel Targa Tööstuse konverentsil oma automaatlao lahendust, mis sobib nii lao- kui tööstusettevõtetele.

Erply tegevjuhi Kristjan Hiiemaa sõnul on ettevõttel täna Eesti tootmisettevõtete seas üle 60 kliendi, kelle hulka kuuluvad näiteks Viking Window, Valdek, Alas Kuul jt.

Tema sõnul on Erply jaoks oluline pakkuda kõrgtehnoloogilist lahendust efektiivsemaks laokorralduseks.„Tööstus- ja tootmisettevõtetele pakume automatiseeritud ladu, mis võimaldab tööstustarvikute hulgimüüjatel hoida kliendi jaoks käidukriitiliste tarvikutele piisavat laoseisu. Näiteks on meie klientide hulgas ettevõtteid, kelle töö toimub kolmes vahetuses, kuid laomeistri tööaeg on 08.00-17.00. Vajaliku tarviku või kuluosa kättesaadavus on automaatlao korral tagatud 24/7,“ selgitas Hiiemaa.

Loe pikemalt Äripäeva tööstusuudiste teemaveebist.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755