Juhan Lang • 15 aprill 2014

TransferWise'i tehingud ületasid miljardi naela piiri

Alates ettevõtte asutamisest kolm aastat tagasi on TransferWise vahendanud miljardi Briti naela väärtuses klientide raha.

TransferWise'i kaasasutaja Taavet Hinrikus ütles, et miljardi piiri ületamine süstib firma tegevusse oluliselt enesekindlust. "See näitab, et inimesed ei lepi enam pankade läbipaistmatute tasude ja viletsa teenusega ning võtavad omaks võimalusi, mida pakub tehnoloogia," rääkis ta. "See on eriti põnev finantsteenuste puhul, kus on pikka aega olnud väga vähe muutusi."

Pärast PayPali kaasasutaja Peter Thieli kuue miljoni dollarist investeeringut mullu mais on TransferWise kasvu kaheksakordistanud. Aastaga on tehingud kasvanud 125 miljonilt naelalt ühele miljardile ja selle aja jooksul on kliendid säästnud 45 miljonit naela, mis muidu oleks kulunud pankade teenustasudeks, seisab ettevõtte täna avaldatud pressiteates.

Kolme aastaga on oma platvormile lisatud 176 erinevat valuutat. Viimased neist Hiina jüaan, Türgi liir ja Lõuna-Aafrika rand. Täna teatas firma ka oma uuest tasuta rakendusest Androidile, millega saab nüüdsest ülekandeid teha mobiilipangas kõigest nupuvajutusega.

Jaga lugu:
ITUUDISED UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad Ituudised uudised igal nädalal enda postkasti.

Ituudised.ee toetajad:

Indrek Kald
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Äripäeva reklaamiosakond
Äripäeva reklaamiosakondTel: 6670 105
Mari Sarapuu
Mari SarapuuIT konverentside programmijuhtTel: 5372 1821