Autor: Juhan Lang • 15. aprill 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

TransferWise'i tehingud ületasid miljardi naela piiri

Alates ettevõtte asutamisest kolm aastat tagasi on TransferWise vahendanud miljardi Briti naela väärtuses klientide raha.

TransferWise'i kaasasutaja Taavet Hinrikus ütles, et miljardi piiri ületamine süstib firma tegevusse oluliselt enesekindlust. "See näitab, et inimesed ei lepi enam pankade läbipaistmatute tasude ja viletsa teenusega ning võtavad omaks võimalusi, mida pakub tehnoloogia," rääkis ta. "See on eriti põnev finantsteenuste puhul, kus on pikka aega olnud väga vähe muutusi."

Pärast PayPali kaasasutaja Peter Thieli kuue miljoni dollarist investeeringut mullu mais on TransferWise kasvu kaheksakordistanud. Aastaga on tehingud kasvanud 125 miljonilt naelalt ühele miljardile ja selle aja jooksul on kliendid säästnud 45 miljonit naela, mis muidu oleks kulunud pankade teenustasudeks, seisab ettevõtte täna avaldatud pressiteates.

Kolme aastaga on oma platvormile lisatud 176 erinevat valuutat. Viimased neist Hiina jüaan, Türgi liir ja Lõuna-Aafrika rand. Täna teatas firma ka oma uuest tasuta rakendusest Androidile, millega saab nüüdsest ülekandeid teha mobiilipangas kõigest nupuvajutusega.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755