7. mai 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Minister Sulling tutvus Tehnopoli tegemistega

Täna külastas väliskaubandus- ja ettevõtlusminister Anne Sulling Tallinna Teadusparki Tehnopol.

Minister tutvus Tehnopolis enam kui 180-st tehnoloogiaettevõttest, Tallinna Tehnikaülikoolist ja IT Kolledžist koosneva linnaku tegevustega ning piirkonnas töötavate tootearenduslaboritega, vahendas Tehnopol oma pressiteates.

„Tehnopol teeb muljetavaldavat tööd juurutades ettevõtliku mõtteviisi. Siin pakutakse alustavatele ettevõtetele nii innustust kui ka reaalseid teenuseid, mis aitavad ideest ettevõtteni jõuda,“ ütles Sulling pärast visiiti.

Oma tegevustest, väljakutsetest ja arendusplaanidest rääkisid ministrile soolestiku mikrokliimal põhinevaid toitumiskavasid arendav WellBiome ning mereseire sensorite ja poide arendusega tegelev ettevõte Flydog.

„Seotus Tehnopoliga on alustavale tehnoloogiapõhisele ettevõttele kaubamärk ning siinsed teadmised ja ekspertide võrgustik innustavad loodetavasti ettevõtlikke noori naabruses asuvas Tallinna Tehnikaülikoolis ja kogu Eestis,“ lisas Sulling.

 

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052