1. juuli 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Marek Mühlberg on Tehnopoli inkubaatori uus juht

Kauaaegne ITuudised.ee teemaveebi juht Marek Mühlberg jätkab alates juulikuust Tehnopoli inkubaatori juhina.

2012. aasta septembris käivitas Marek koostöös Äripäevaga IKT sektori uudiste portaali ITuudised.ee, mis on suunatud IKT valdkonna otsustajatele ja valdkonnas töötavatele inimestele.

Tehnopoli pressiteate kohaselt on Marek eelnevalt tegelenud tehnoloogiavaldkonnas meediasuhtluse ja kommunikatsiooni korraldamisega ning omab kogemust ka ärinõustamises. Ta on töötanud suhtekorralduskontsernis Hill & Knowlton, konsultatsioonifirmas Baltic Innovation Agency ning on tegev ka väikeettevõtjana.

„Minu esmaseks väljakutseks saab kindlasti olema tänase inkubaatoris tegutsev 22 ettevõtte kasvatamine edulugudeks. Samuti soovin järjest enam tuua inkubaatori teenuste kõrvale erinevaid erakapitalil ja erainvesteeringutel baseeruvaid võimalusi. Üheks näiteks võiks siinkohal olla inkubaatori sidumine ärikiirenditega, kus avalik- ja erakapital juba algusfaasis startup ettevõttesse investeeritakse. Nii tulevad kiired tulemused ning väheneb avaliku raha osakaal inkubaatori jätkusuutlikkuse tagamisel,“ kommenteeris Marek Mühlberg oma uue töökohaga seotud väljakutseid.

Tehnopoli Startup Inkubaator on asutatud 2003. aastal, mil keskuses alustas 4 alustavat äriideed. Tänaseks on inkubaator keskendunud IKT, tervisetehnoloogia, mehhatroonika ja rohetehnoloogia valdkonna äriideede kasvatamisele ja rahvusvahelistele turgudele aitamisele. Igal aastal lõpetab inkubaatoris üle kümne eduka tehnoloogiaettevõtte, mis on kaasanud ligi miljon eurot investeeringutena.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755