Autor: Marek Mühlberg • 28. august 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tehnopoli Startup Inkubaatorist lähevad lendu kaks iduettevõtet

Täna lõpetavad ettevõtted GateMe ja Signwise edukalt Teaduspargi Tehnopol inkubatsiooniprogrammi. Programmi raames arendasid ettevõtted oma tooteid, kinnitasid ärimudeli, panid kokku meeskonna, leidsid esimesed kliendid ning on nüüd valmis globaalsele turule sisenema.

GateMe on loonud ürituste korraldajatele ja ööklubidele kliendihalduse ning lauabroneeringute tarkvara, mis mõeldud lihtsustama muusika- ja meelelahutusürituste korraldajate tööd. Signwise arendab lihtsat ja mugavat digitaalallkirjastamise teenust, mis võimaldab allkirjastada elektroonilisi dokumente rahvusvaheliselt.

„Startup Inkubaatori programm lõppeb siis, kui ettevõte on testinud oma ärimudelit, kaasanud investeeringu või sisenenud välisturgudele. GateMe ja Signwise on need tingimused täitnud ja on nüüd valmis rahvusvahelistel turgudel, tugevates konkurentsitingimustes läbi lööma,“ ütles Tallinna Teaduspargi Tehnopol juhataja Jaak Raie.GateMe tegevjuht Janar Merilo hindab inkubaatorist saadud kasulikke kontakte ning tagasisidet. „GateMe lahendust kasutab täna ligi 400 klienti erinevates maailma otsades. Tugevamalt oleme kanda kinnitanud Inglismaal ja USA-s. Inkubaatori abiga oli pääsemine välisturgudele märksa lihtsam. Leidsime kohe otsetee koostööpartnerite ja klientideni ning saime head tagasisidet ärimudelile,“ ütles Merilo.„Tehnopoli Startup Inkubaatoris on koos alustavad tehnoloogiaettevõtteid, kellel kõigil on üsna sarnased ambitsioonid, mured ja väljakutsed. Kõige olulisemaks peame seda, et saime väärt nõu ja kiireid lahendusi siis, kui seda kõige enam vajasime,“ ütles Signwise´i tegevjuht Tiit Anmann.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 5836 1474