Autor: Kadrin Karner • 10. juuni 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Peatus.ee nüüd ka mobiilis

Alates sellest nädalast on üleriigiline ühistranspordiinfo kättesaadav ka mobiiltelefonides aadressil m.peatus.ee, teatas maanteeamet.  

Maanteeameti ühistranspordi osakonna peaspetsialist Allan Brandti sõnul pakub m.peatus.ee sarnaselt põhilehega (peatus.ee) võimalust vaadata kõigi ühistranspordiliikide sõiduplaane ning leida reisiplaneerija abil sobivaim teekond. „Lisaks on võimalik otsida enda asukohale lähimaid peatuseid, kasutada reisiplaneerija otsingut oma asukohast ning vaadata varem vaadatud peatuseid ja otsinguid,“ selgitas Brandt. Ta märkis, et m.peatus.ee näol ei ole tegemist mobiiliäpiga, vaid nutiseadmetele optimeeritud veebilehega – see tähendab, et m.peatus.ee on kasutav kõigi operatsioonisüsteemidega mobiilitelefonide kasutajatele.

Vajadus ühistranspordiinfo ja selle mobiilse kättesaadavuse kohta on selgelt näha peatus.ee lehelt, mida vaadatakse iga päev 18 000 korda. 35% lehekülastustest toimub mobiilsete seadmete vahendusel.

Ituudised.ee toetajad:
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Kent-Erik SchwedeReklaamimüügi projektijuhtTel: 509 8932