Autor: Kadrin Karner • 11. juuni 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Vaata, kus kasvavad Cisco raporti jägi andmemahud kõige kiiremini

Cisco üheksas iga-aastane raport Cisco Visual Networking Index toob oma prognoosides esile piirkonnad üle maailma, kus toimuvad 2018. aastaks andmemahtudes ja andmeliikluses kõige suuremad muudatused.  

• Aasia ja Vaikse ookeani piirkond tekitab 2018. aastal kõige suurema osa interneti andmeliiklusest - 47,6 eksabaiti kuus. Tegemist on maailma suurima elanike arvu ja ühendatud seadmetega piirkonnaga.

• Lähis-Ida ja Aafrika piirkond on aastatel 2013–2018 kõige kiirema kasvuga, tekitades ligi viiekordse andmemahu kasvu Internetis.• 2018. aastal on kõige suurema andmeliiklusega maa Ameerika Ühendriigid, kus liigutatakse andmeid Internetis mahuga 37 eksabaiti kuus. Järgneb Hiina 18 eksabaidiga kuus.• Kiireima internetis liikuva andmemahu kasvuga riigid on India – 39 protsenti kasvu, järgneb Indoneesia 37-protsendise kasvuga.

Cisco Visuaalse Võrguindeksi metoodika

Cisco Visual Networking Index tugineb oma prognoosides aastateks 2013-2018 sõltumatute analüütikute prognoosidele ja tegelike mobiilse andmekasutuse analüüsidele. Nende andmete põhjal on koostatud Cisco prognoosid ülemaailmse internetipõhise andmesideliikluse ja internetiteenuste tuleviku kohta.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052