Autor: Kadrin Karner • 20. juuni 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ülekoormus Elioni kettaseadmes pani Selveri kassasüsteemi nädala eest tõrkuma

12. juunil kella 17.45 ja 18.16 vahel esines Selveri kassasüsteemides töös tõrkeid. Probleemi tingis ülekoormus Elioni kettaseadmes, ütles ITuudiste.ee-le Selveri avalike suhete juht Annika Vilu.

„Kassasüsteemi tõrked 12. juuni õhtul olid tingitud ülekoormusest Elioni kettaseadmes. Ülekoormus seiskas nii kassade kui kaardimakselahenduse töö pooleks tunniks. Juhtumi põhjuseid on analüüsitud ning Elion on lubanud teha kõik endast sõltuva, et sellised probleemid tulevikus ei korduks,“ kommenteeris Vilu.

Kuna tegu oli õhtuse poekülastuse tippajaga, mõjutas kassade seisaks ka Selveri käivet ning põhjustas klientide pahameelt, nentis avalike suhete juht. Kui suur oli tõrgetest tingitud kahju Selveri käibele Vilu ei avaldanud. Samuti on tema sõnul keeruline hinnata kui suur võiks olla tekkinud mainekahju.

„Vabandame veelkord klientide ees ja täname kannatlikkuse ning usalduse eest,“ ütles Selveri avalike suhete juht.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052