Professor: 3D pildid aitaks matemaatika riigieksamit paremini teha

Tartu ülikooli haridus-uuenduskeskusesse hangitud 3D-skannerid võimaldavad teha inimesest nii head ruumilist pilti, mida saab ka ruumiliselt välja trükkida. Professor Margus Pedaste sõnul aitaksid just 3D-pildid tulevikus näiteks matemaatika riigieksameid paremini teha.

Selle kevade matemaatika riigieksamite või põhikooli lõpueksamite põhjal oli näha, et üks keerulisemaid oli õpilastele probleemülesanded kolmemõõtmeliste objektidega, vahendas uudised.err.ee "Aktuaalset kaamert". 3D-maailm, kas arvutis või reaalses elus, on see, mis aitaks meil paremini aru saada igapäeva elulistest probleemidest.

Jaga lugu:
ITUUDISED UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad Ituudised uudised igal nädalal enda postkasti.

Ituudised.ee toetajad:

Indrek Kald
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Äripäeva reklaamiosakond
Äripäeva reklaamiosakondTel: 6670 105
Mari Sarapuu
Mari SarapuuIT konverentside programmijuhtTel: 5372 1821