Autor: Kadrin Karner • 30. juuni 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Professor: 3D pildid aitaks matemaatika riigieksamit paremini teha

Tartu ülikooli haridus-uuenduskeskusesse hangitud 3D-skannerid võimaldavad teha inimesest nii head ruumilist pilti, mida saab ka ruumiliselt välja trükkida. Professor Margus Pedaste sõnul aitaksid just 3D-pildid tulevikus näiteks matemaatika riigieksameid paremini teha.

Selle kevade matemaatika riigieksamite või põhikooli lõpueksamite põhjal oli näha, et üks keerulisemaid oli õpilastele probleemülesanded kolmemõõtmeliste objektidega, vahendas uudised.err.ee "Aktuaalset kaamert". 3D-maailm, kas arvutis või reaalses elus, on see, mis aitaks meil paremini aru saada igapäeva elulistest probleemidest.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755