Autor: Merlin Mägi • 22. august 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Funtikov valiti Põhja-Euroopa viie lootustandvaima noore liidri sekka

Ettevõtlusajakiri Nordic Business Report reastas Põhja-Euroopa 30 lootustandvaimat alla 30-aastast noort liidrit, kelle hulka kuulus ka kolm eestlast.

“30 alla 30” pingerea esikoha pälvis Venemaa sotsiaalvõrgustiku VKontakte looja Pavel Durov, kes praegu loob uut mobiil-suhtlusplatvormi Telegram Messenger. Esimene eestlane pingereas on Creative Mobile’i asutaja Vladimir Funtikov, keda tunnustati kõrge viienda positsiooniga. Kokku mahtus eestlasi pingeritta kolm. Haridus- ja teadusminister Jevgeni Ossinovski asetseb 8. kohal ning sumomaadleja ja ettevõtja Kaido Höövelson 30. kohal.

“Pingerea koostamisel võtsime arvesse seni saavutatud tulemusi, ärilist mõtlemist, originaalsust, ideede praktilisust ja mõju, rahvusvahelist perspektiivi ning vastutustundlikkust oma tegudes”, selgitas ajakirja peatoimetaja Hans-Peter Siefen.

Pingerea pani kokku 21-liikmeline žürii üheksast riigist - Soome, Rootsi, Norra, Taani, Island, Eesti, Läti, Leedu ja Venemaa. Žüriisse kuulusid erinevate ettevõtlusorganisatsioonide ja ettevõtete esindajad.

Pavel Durovit ja Vladimir Funtikovi võib näha paneeldiskussioonis osalemas ka Põhjamaade suurimal ärifoorumil Nordic Business Forum 2014, mis toimub 09.-10. oktoobril Helsingis.

 

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052