4. september 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

IT ikooni tõehetk

Eesti aja järgi teisipäeva õhtul tutvustab maailma suurim tehnoloogiafirma Apple uusi iPhone'e, kuid peatähelepanu võib endale võtta hoopis firma jaoks täiesti uus tootekategooria - nutikäekell, mille kõrval püüab silma jääda ka uudne makseteenus.

"Õunafirma" jaoks on mitmel põhjusel tegu väga olulise sündmusega. iPhone on Apple'i peamine käibe- ja kasumiallikas, mis tuuakse turule strateegiliselt enne aastalõpu pühadeperioodi.

Väidetavalt on firmal plaanis avalikustada ka uusi teenuseid, kuid enamik tehnoloogiahuvilisi on eelkõige Apple'i esimese nutikella ootuses. Seega, mida me teisipäevasest üritusest täpsemalt oodata võime?

Loe pikemalt Äripäeva uudisteportaalist.

Autor: Harry Tuul, aripaev .ee

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755