Autor: Merlin Mägi • 30. september 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tieto on Baltikumi parim IT-ettevõte

Prime Investmenti iga-aastane ülevaade positsioneerib Tieto IT-teenuste tulu põhjal aastal 2013 parimaks IKT-teenust osutavaks ettevõtteks Baltikumis. Tieto Baltikumi ettevõtete IT-teenuste kogutulu ulatus 2013. aastal 48 miljoni euroni.

„Suurepärased tulemused aastal 2013 saavutati pidevate investeeringute tulemusena Tieto tipptoodetesse finantsteenuste valdkonnas ning samuti tänu uutele tehingutele avalike ja kommunaalteenuste valdkonnas. Tieto on Baltikumis tugevalt esindatud ja kasvule orienteeritud, laiendades teenuseid kohalikul turul ning suurendades toodete ja teenuste eksporti EMEA ja SRÜ turgudele,” ütles Tieto Baltikumi asepresident Elmars Gengers.

Baltikumis osutab Tieto IKT-teenuseid juhtivatele ettevõtetele telekommunikatsiooni, finantsteenuste, energiarajatiste valdkonnas ning avalikus sektoris. Tieto ekspordib osa teenustest Baltikumist Skandinaaviasse, Lääne-Euroopasse, SRÜ-sse ja Aafrikasse. Kokku töötab Tieto Baltikumi piirkonnas üle 950 IT-spetsialisti.

Tieto ettevõtted Baltikumis on Tieto Latvia, Tieto Lithuania, Tieto Estonia ja Tieto Estonia Services.

Vaadake Baltikumi IKT-turu uudiste tervikülevaadet siit.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755