Merlin Mägi • 1. oktoober 2014
Jaga lugu:

Microsoft tutvustas järgmist operatsioonisüsteemi Windows 10

Microsoft tutvustas San Franciscos eile hilisõhtul lõppenud pressibriifingul Windowsi op.süsteemi järgmist versiooni, mis kannab nime Windows 10. Esitletud Windows 10 tehniline eelvaade on suunatud ärikasutajatele.

Microsoft esitles ka Windows Insider programmi ehk avatud koostööprogrammi kasutajate ja arendajate vahel, mille vahendusel on Windows 10 testijatel võimalik anda op.süsteemi kohta jooksvalt tagasisidet ning selle baasilt toimub pidev Windows 10 uuendamine.

Tuleva aasta alguses tuleb Microsoft välja tavatarbija lahendustega Windows 10 platvormile, mis muuhulgas hõlmab Windowsi suurepärast ühildumist igas suuruses ekraanidega, tihedat seotust pilvega ning uudset arendajate platvormi.

Windows 10 tuleb müüki tuleva aasta teises pooles.

Windows 10 uuendused hõlmavad:: 

•        Avardunud start-menüü : tagasi on tuttav start-nupp, mis võimaldab ühe klikiga pääseda ligi kõige olulisematele failidele, kontaktidele, veebisaitidele ja rakendustele;•        Rakendused avanevad akendes: Windows Store’i äppe on võimalik avada samasugusel kujul, kui töölaua programme. Akende suurusi saab muuta ning ülevalt tiitliribalt minimeerida ja sulgeda ühe klikiga;•        Mugavam on töötamine mitme rakendusega korraga ekraanil;•        Task View Button ehk parem ülevaade avatud rakendustest: tegumiribal asuv nupp võimaldab saada ühe klikiga ülevaate kõikidest avatud rakendustest ja failidest;•        Multiple desktops ehk paljude töölaudade võimalus: vältimaks liiga paljude rakenduste korraga avamise vajadust töölaual on kasutajatel võimalus luua mitu töölauda ja nende vahel mugavalt navigeerida. Windows 10 tehnilist eelvaadet saab lähemalt uurida alates 1. oktoobri õhtust siit

Jaga lugu:
ITUUDISED UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad Ituudised uudised igal nädalal enda postkasti.

Ituudised.ee toetajad:

Enimloetud
Aali Lilleorg
Aali LilleorgtoimetajaTel: 505 3172aali@ituudised.ee
Ana Madismäe
Ana Madismäereklaamimüügi projektijuhtTel: 545 60 150Ana.Madismae@aripaev.ee

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt