Autor: Merlin Mägi • 26. november 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Iduettevõte sihtis Slushil 600 000 eurot

Personalijuhtimise tarkvara pakkuv Eesti iduettevõte UpSteem on juba ettevõtet käivitades seadnud sihi välisturgudele ning soovis IT-konverentsi Slush raames toimuval investorkohtumisel kaasata 600 000 eurose investeeringu.

Slushil seadis UpSteem eesmärgiks luua kontakte investoritega. Ettevõtte finantsjuht Edvin Parisalu ja müügijuht Ruth Aarma kohtusid Soome investoriga, kellelt küsisid 600 000 eurot investeeringu, et ehitada edasimüüjate võrgustikku, teha tootearendust, lihvida kasutusmugavust ja disaini ning vastavalt klientide tagasisidele viia sisse täiendusi. "Kohtumine oli positiivne. Investoril oli huvi meie valdkonna vastu, kuid investeeringuid teevad suuremas mahus kui hetkel otsime. Samuti tahavad näha suuremat käivet ning seda just välisturgudelt. Leppisime kokku, et võtame ühenust taas kevadel," rääkis Parisalu.

Parisalu ja Aarma hindavad ettevõtte potentsiaali teha ükspäev tulus exit väga kõrgeks. „Viimase 4 a jooksul on suured ettevõtted ostnud Upsteemile sarnase profiiliga pilvepõhiseid ettevõtteid ning maksnud 5 ettevõtte omandamise eest ca 9 miljardit dollarit,“ selgitab Parisalu.

UpSteem pakub pilvepõhist personalijuhtimise tarkvara väike- ja keskmise suurusega ettevõtetele. „Enamik konkurente turul keskendub täna suurtele ettevõtetele. Meie eristume oma tootega just sihtgrupi poolest, pakkudes spetsiaalselt väikese ja keskmise suurusega ettevõtete jaoks loodud tarkvara,“ selgitas Parisalu.

UpSteem on oma peamise sihtgrupi kaardistanud välisturule, Inglismaa ja Soome ning kaugemas tulevikuperspektiivis ka USA. Hetkel on keskkond viies keeles: eesti, inglise, vene, soome ja portugali keeles, mis võimaldab juba praegu vaadata ka Portugali turule.

UpSteem on pilvepõhist personalijuhtimise tarkvara pakkuv Eesti iduettevõte. Põhilisteks teenusteks on tagasiside töötaja kohta 360 kraadi meetodi põhjal, arenguvestlused ja rahulolu-uuringud.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052