Autor: Merlin Mägi • 3. veebruar 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Hiina telefonitootja TCL võtab kasutusele Fortumo makselahenduse 

Mobiilimakselahendustega tegelev Fortumo sõlmis koostöölepingu Hiina telefonitootjaga TCL, kes võtab Fortumo makseplatvormi kasutusele Alcatel Onetouch nutitelefonides kasutatavas rakenduste poes App Center.

Koostöö tulemusena saavad TCL’i nutitelefonide omanikud hakata App Centerist rakendusi ja mänge ostma Fortumo kaudu, vajamata ostmiseks krediitkaarti.

„Fortumo makseplatvorm on kättesaadav kasutajatele üle kogu maailma, seetõttu saavad App Centeris rakendusi müüvad arendajad teenida tulu ka sellistest riikidest, kus väga vähestel inimestel on võimalik maksta veebis krediitkaardiga. Kuna Fortumo on keskendunud arenevatele turgudele, kus nutitelefoni omanike arv kasvab väga kiiresti, mängib makselahendus Alcatel Onetouchi laienemisplaanides olulist rolli,“ rääkis Michael Li, TCL’i äriarenduse keskuse juht.

Fortumo maksed toimivad 88 riigis, sealhulgas kõigil Alcatel Onetouchi sihtturgudel Ladina-Ameerikas ja Euroopas.

Varasemalt on Fortumo teatanud koostöö alustamisest Hiina nutitelefonitootjate ZTE, Oppo ja Gionee’ga.

Fortumo on mobiilimakselahendusi pakkuv Eesti ettevõte, kelle klientideks on muu hulgas Microsoft, Facebook, Rovio ja Electronic Arts. Fortumo kaudu tegi makseid 2013. aastal üle 50 miljoni inimese 83 riigist, ettevõtte käive oli üle 19 miljoni euro.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755