Autor: Merlin Mägi • 10. märts 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Pillesaar: majandusotsuseid peaksid tegema majandusinimesed, mitte kirjanikud ja kunstnikud

IT ettevõtte Helmes juht Jaan Pillesaar ütleb, et kogu lugupidamise juures kunsti ja kirjanduse vastu peaksid majandusotsuseid tegema majandusinimesed, mitte kunstnikud ja kirjanikud, kirjutab Ärileht.

"Samuti peaks oluliselt suurema võimu andma kohalikele kogukondadele, sest nemad teavad kindlasti kõige paremini, mis nende külas või vallas on kõige kiiremat lahendamist vajavad probleemid," on Pillesaar veendunud.

"Ma ei usu väga tsentraliseeritud juhtimisse. Kui ma kasvõi enda juhitavat firmat vaatan, siis neid otsuseid, mida mina pean isiklikult tegema, jääb aina vähemaks. Alati on hea, kui väikeste osakondade või töörühmade tasemel tehakse asju ja langetatakse otsuseid," rääkis Pillesaar.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052