Merlin Mägi • 10. märts 2015
Jaga lugu:

Pillesaar: majandusotsuseid peaksid tegema majandusinimesed, mitte kirjanikud ja kunstnikud

IT ettevõtte Helmes juht Jaan Pillesaar ütleb, et kogu lugupidamise juures kunsti ja kirjanduse vastu peaksid majandusotsuseid tegema majandusinimesed, mitte kunstnikud ja kirjanikud, kirjutab Ärileht.

"Samuti peaks oluliselt suurema võimu andma kohalikele kogukondadele, sest nemad teavad kindlasti kõige paremini, mis nende külas või vallas on kõige kiiremat lahendamist vajavad probleemid," on Pillesaar veendunud.

"Ma ei usu väga tsentraliseeritud juhtimisse. Kui ma kasvõi enda juhitavat firmat vaatan, siis neid otsuseid, mida mina pean isiklikult tegema, jääb aina vähemaks. Alati on hea, kui väikeste osakondade või töörühmade tasemel tehakse asju ja langetatakse otsuseid," rääkis Pillesaar.

Jaga lugu:
ITUUDISED UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad Ituudised uudised igal nädalal enda postkasti.

Ituudised.ee toetajad:

Enimloetud
Aali Lilleorg
Aali LilleorgtoimetajaTel: 505 3172aali@ituudised.ee
Ana Madismäe
Ana Madismäereklaamimüügi projektijuhtTel: 545 60 150Ana.Madismae@aripaev.ee

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt