Autor: Merlin Mägi • 6. mai 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

8. mail algas rahvusvaheline ICT Week 2015

8. mail algas tehnoloogiavaldkonna tippsündmus ICT Week 2015, mis seob omavahel terve rea IKT valdkonna ettevõtmisi ja konverentse ning toob Tallinnasse tunnustatud kohalikke ja rahvusvahelisi eksperte.

Teemanädala juhatavad sisse IT juhtimise konverents “NET/WÕRK” ning iduettevõtete võistlus Garage48 ning kuni 15. maini toimub ligi 20 erinevat sündmust, teatasid korraldajad.

Teemanädal pakub rea põnevaid sündmusi nii avaliku- kui ka ettevõtlussektori kaasamisel ja mis toob kokku ettevõtjad, investorid, IT-ala profid, valitsussektori otsustajad ja poliitika kujundajad üle maailma.

ICT Week 2015 programmi, esinejate, meelelahutusliku programmi ja muuga saab tutvuda spetsiaalsel veebilehel ictweek.eu .

Lisaks eelmainitutele kuuluvad programmi Innovation Norway korraldatav Norra-Eesti seminar rohelise IT teemal ja väärtusahelate efektiivsuse parandamisele keskenduv konverents Industry 4.0 in Practice. Konverents “Interneti Päev 2015” toob kokku Eesti interneti ja kogukonna entusiastid ning käsitleb Eesti Interneti olulisemaid teemasid, Tallinna e-valitsemise konverents 2015 keskendub e-valitsemise hetkeolukorrale, Põhjamaade IKT valdkonna innovatsioonist ja reformidest räägib The Nordic Digital Day ning LEAP aitab idufirmadel valmistuda arenguhüppeks. ICT Week 2015 raames toimub konverents Baltic DevOps, FinanceEstonia rahvusvaheline foorum, Enterprise Europe Networki üritus “Smart Industry 4.0”, esmakordselt Eestis tähistatav Global Accessibility Awereness Day ning tarbimiskeskkonna arengu konverents „Kuidas tarbijast sai kaup ja milline on tulevik“. Guardtime korraldab seminari Eesti küberturvalisuse pädevusest ning Latitude59 on traditsiooniline Põhja- ja Baltimaade start-upide konverents. Meelelahutusliku poole peasündmused on IKT Nädala gala ja lõpupidu  “Rock IT”.

Euroopa Regionaalarengu Fondi rahastusel toimuv ICT Week 2015 on piirkonna üks tähtsamaid info- ja kommunikatsioonitehnoloogia teemanädalaid, mille keskmes on e-valitsemine ja e-residentsus, roheline IT, nutitööstus, finantstehnoloogia, riistvara areng ja muud teemad.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755