Autor: Merlin Mägi • 6. aprill 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eesti suurim tehnoloogianädal toob valdkonna tipud Tallinnasse

8. – 15. maini toimub Tallinnas teistkordselt suurim tehnoloogianädal „ICT Week“, kus IKT valdkonna asjatundjad vahetavad ideid ja loovad kontakte ning kogevad IKT saavutusi avalikust- ja erasektorist.

“Eesti ettevõtlusmaastikul mängivad üha suuremat rolli kaasaegsed ja tehnoloogial põhinevad teenused. Lisaks tuntud edulugudele nagu Eesti programmeerimisoskustega käivitatud Skype või finantsvaldkonda muutev idufirma TransferWise näeme, kuidas uued ideed ja ettevõtmised koguvad Eestis üha rohkem jõudu,” ütles Eesti Vabariigi president, tehnoloogiaentusiast ning „ICT Week´il“ esinev Toomas Hendrik Ilves.

”Eesti kui maailma üks enim võrgustunud ja tehnoloogiliselt arenenud riike on varmas rakendama IKT põhiseid lahendusi ja seetõttu on meil rõõm võõrustada tänavust „ICT Week´i“, mis toob kokku valdkonna professionaalid üle maailma. Arvestades tehnoloogiasektori globaalset iseloomu ulatub üritus palju kaugemale Põhja ja Balti dimensioonist, meelitades Tallinnasse rea tipptegijaid, kes arutavad IKT aktuaalseid ja tulevikuteemasid,” ütles „ICT Week“ üks peakorraldaja, Ettevõtluse Arendamise Sihtasutuse juhatuse esimees Hanno Tomberg.

Nädal koosneb sündmustest nagu iduettevõtete võistlus Garage48, IT juhtimise konverents “NET/WÕRK”, Innovation Norway korraldatav Norra-Eesti seminar rohelise IT teemal ja väärtusahelate efektiivsuse parandamisele keskenduv konverents Industry 4.0 in Practice. Tallinna e-valitsemise konverents 2015 e-valitsemise hetkeolukorrast. Põhjamaade IKT valdkonna innovatsioonist ja reformidest räägib The Nordic Digital Day ning LEAP aitab idufirmadel valmistuda arenguhüppeks. Lisaks toimub FinanceEstonia rahvusvaheline foorum ning Enterprise Europe Networki üritus “Smart Industry 4.0”. Guardtime korraldab seminari Eesti küberturvalisuse pädevusest ning Latitude59 on traditsiooniline Põhja- ja Baltimaade start-upide konverents.

Nädala programmi, esinejate ja meelelahutusliku poolega saab tutvuda siin.

„ICT Week“ on üks suurimaid ja kõrgetasemelisemaid info- ja kommunikatsioonitehnoloogia teemanädalaid, mis pakub põnevaid sündmusi nii avaliku- kui ka erasektori kaasamisel ja toob kokku ettevõtjad, investorid, IT-ala profid, valitsussektori otsustajad ja poliitika kujundajad üle maailma.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052