Autor: Merlin Mägi • 15. aprill 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

11. mail toimub Eesti esimene Interneti Päev

Eesti Interneti SA korraldab suurima tehnoloogianädala “ICT Week” raames konverentsi “Interneti Päev 2015”, mille peateemadeks on internet ja Eesti, privaatsus ja kontroll, oskused ja teadlikkus, asjade internet ning internet kui majanduse “lubrikant”.

Ühepäevase konverentsi peamine idee on tuua kokku Eesti interneti ja kogukonna entusiastid, et arutada ja anda oma panus Eesti interneti arengule.

Kui palju on internetis vabadust ja vastutust – kui palju on kodanikul õigus ja vajadus teada riigi kontrollist? Kas privaatsus internetis on illusioon? Kui palju on tehnoloogia areng suurendanud digilõhet, andnud põhjust rääkida digitaalsest kirjaoskusest ning päris- ja virtuaalelu vahelisest tasakaalust?

Internetist on saanud majanduse “lubrikant” ning see loob kasvupinna innovatiivsusele tehnoloogias ja teenustes. Palju räägitakse asjade internetist. Kuid, kas internet suudab käivitada iga hangunud majanduse?

Nende ja teiste intrigeerivate teemade üle arutlevad Valdur Mikita, Linnar Viik, Carri Ginter, Erkki Koort, Pille Pruulmann-Vengerfeldt, Andra Siibak, André Karpištšenko, Toomas Kärner, Riho Kurg, Kristjan Lepik, Rain Rannu, Henrik Aavik ja Hans Lõugas.

Lisainfot saate lugeda siit.

8. – 15. maini toimub Tallinnas teistkordselt suurim tehnoloogianädal „ICT Week“, kus IKT valdkonna asjatundjad vahetavad ideid ja loovad kontakte ning kogevad IKT saavutusi avalikust- ja erasektorist. Programmi, esinejate ja meelelahutusliku poolega saab tutvuda siin

 

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755