Autorid: Annika Matson, Annika Matson Kald • 8. mai 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Agur Jõgi: kust läheb ettevõttes innovatsiooni piir?

Bigbanki tehnoloogiajuht ja juhatuse liige Agur Jõgi üritas ITuudised.ee "Strateegilise IT juhtimise konverentsil" vastata küsimusele, kust läheb iga ettevõtte innovatsiooni piir.

Jõgi töötab täna panganduses, aga on eelnevalt juhtinud tehnoloogiaosakondi Elionis ja Skype’is.

"Loomulikult on innovatsiooni piir igas üksikus ettevõttes erineva koha peal. Piiranguteks näiteks panganduses on veel see, et tegemist on reguleeritud ettevõtlusega. Aga minu jaoks on hea innovatsiooni indikaator see, kui keegi töötajatest ütleb: "Miks me teeme nii, kui tegelikult saaks nii või teisiti tehes parema, efektiivsema tulemuse"". Jõgi tunnistas, et

Bigbanki netipank on täna veel täitsa kiviaja tasemel ja nende jaoks on innovatsioon see paremaks teha.

Ja veel. Jõgi soovitas hakata kasutama endiste Skype-meeste loodud suhtlustarkvara Fleepi. Fleep ühendab e-maili ja messingeri ning annab ka võimaluse näha, kes on kuhu jõudnud oma lugemises. "Kui meil on koosolekud, siis ma olen juhtinud mõningatele töötajatele tähelepanu, et sa pole ju strateegiat lõpuni lugenudki. See väike märkus toimib, et järgmisel korral on kõigil asjaosalistel vajalikud dokumendid ka läbi loetud," ütles Jõgi.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755