15. mai 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Selgus parim IT-nali

Eile selgus tarkvaraarendusettevõtte CGI Eesti AS korraldatud meelelahutuslikul konkursil Itinali parim IT-teemaline nali.

Itinalja finaalüritusel koostöös Comedy Estoniaga pälvis žürii valiku põhjal peavõidu nali: „Miks ajavad vanakooli programmeerijad jõulud ja halloweeni sassi? Sest Oct 31 = Dec 25.“ 

Publiku lemmikuks valiti ingliskeelne nali: „Yo mama’s so FAT she can’t save files bigger than 4GB“.

Lisaks tunnustati Facebookis enim hääli saanud nalja postitajat, kes teenis võidu ingliskeelse naljaga: „When the inventor of the USB stick dies …They'll gently lower the coffin, pull it back up, turn it the other way and lower it again.“

Itinalja konkursi žüriiliikme, tuntud anekdoodikoguja Valdo Jahilo sõnul jäid sõelale teravamad naljad. „Nagu ka eelmisel aastal, siis tundub, et vahel on lühivorm vaat et tabavam kui traditsioonilises ja harjumispärases vormis olev pikem anekdoot,“ märkis Jahilo, tõstes näiteks esile ingliskeelse nalja: „Life is too short to remove USB safely.“

Tuntud Eesti IT-lektor ja žüriiliige Henn Sarv hindas iseäranis erialaga seonduvaid naljasid. Žürii kolmas liige, Comedy Estonia koomik Karl-Alari Varma astus finaalürituse laval ka ise üles, tehes humoorika stand-upi ning kandes väärikalt elavas esituses ette mõne finaali jõudnud nalja.

Kokku laekus CGI Eesti Facebooki lehele üle 60 IT-nalja, millest žürii valis viis lemmikut finaalüritusele. Kõikide laekunud naljadega on võimalik tutvuda SIIN.

Teist aastat IT-firma CGI Eesti poolt korraldatava konkursi Itinali eesmärk on avada tõsist IT-sektorit läbi huumoriprisma ning nalju jagades muuta IT-sektoris töötavate ning kõigi sektori vastu huvi tundvate inimeste meel lõbusamaks. Kindlasti on kavas üritust jätkata ka järgmisel aastal ning luua üritusest iga-aastane IT-sektori traditsioon. 

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755