• 15.05.15, 10:11
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Uber alustas Tallinnas tegevust

15. mail käivitus Tallinnas Uberi sõidujagamise pilootprogramm uberPOP, teatas ettevõte. Rakenduse turule tulemisega saab Eestist esimene riik Baltikumis, kus Uber tegevust alustab.
Uberi tehnoloogiaplatvorm ühendab reaalajas kiire nupule vajutusega reisijad – rakenduse kasutajad - ning autojuhid.
Uberi esindaja ja rahvusvaheline lansseerija Alex Lobov märkis pressiteates, et Eesti on maailmas tehnoloogilise innovatsiooni liidreid. "Tallinn on selle elanike progressiivsete vaadete tõttu ideaalne linn sõidujagamise pilootprogrammi käivitamiseks.“
Uberi pilootprogramm pakub sõidujagamise teenust läbi Uberi rakenduse. Sõidu tellimiseks peavad reisijad rakenduse Apple’i või Androidi veebipoest alla laadima, konto tegema ning seejärel on võimalik nupule vajutusega sõit tellida.
Uber võimaldab reisijatel auto saabumise ajal näha juhi nime, fotot ja auto numbrimärki. Reisijal on sõidu vältel ligipääs GPSile ning võimalus jagada oma asukohta lähedastega, kes saavad jälgida sinu turvalist saabumist sihtkohta.
Kõik uberPOPi platvormi kasutavad autojuhid on enne tööle asumist Uberi poolt kontrollitud. Juhid peavad olema vähemalt 21-aastased, läbima taustakontrolli ning omama rikkumisteta juhiluba, autokindlustust ja personaalset sõidukit.
Esimene reis uberPOPiga Tallinnas on tasuta! Selleks tuleb registreerida end kasutajaks leheküljel Uber.com/app ja sisestada promokood „TERETALLINN“ ning saad 20 euro väärtuses tasuta sõidu.
Uber on tehnoloogiafirma, mis ühendab kasutajad autojuhtidega läbi nutitelefoni rakenduse. Uberi platvorm pakub alternatiivi ühistranspordile enam kui 300 linnas ja 55 riigis.
Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Seotud lood

Uudised
  • 04.09.15, 13:39
Uber kaotas kohtus
Taksoteenust pakkuva Uberi jaoks oli teisipäev saatuslik, kuna kohtuasja käigus otsustati, et autojuhtide töö iseloom on pigem sarnane töötajatele kui sõltumatutele teenuseosutajatele.
Uudised
  • 16.03.15, 13:52
Uber tuleb esimest korda Eestisse
Mais Tallinnas toimuval Mobile Summit Estonial avab esimest korda kaarte ka Uberi esindaja, kes kommenteerib kuuldusi taksoteenuse Eestisse laienemisest.
Uudised
  • 09.02.15, 10:24
Uber laieneb Tallinnasse
Maailma juhtiv taksoteenuseid vahendav San Francisco ettevõte Uber Technologies otsib oma veebilehel töötajaid Tallinnas, mis tõenäoliselt tähendab peatset laienemist ka Eestisse. 
Uudised
  • 14.05.15, 15:42
Londoni ajalooline takso Uberi surve all
USAs loodud taksoäpp Uber varjutab Londoni kuulsate mustade taksode tulevikku, kirjutab uudisteagentuur Bloomberg.
  • ST
Sisuturundus
  • 10.10.24, 15:13
Lahendus ettevõtte juhile võlgade haldamiseks – Infopanga võlaregister
Juhid puutuvad sageli kokku keeruliste võlgnike ja hilinenud maksetega, mis võivad mõjutada rahavoogu ja tekitada stressi. Võlgnikega tegelemine on aeganõudev ja koormav, eriti kui kaasnevad meeldetuletused, vaidlustused ja võlgnike passiivsus. Infopanga võlaregister aitab aga juhtidel hallata võlgnevusi kiiremini ja lihtsamalt, säästes nii aega kui ka närve.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi ITuudised esilehele