Autor: Koit Brinkmann • 20. mai 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Nortal kasutas kavalust vales kohas

Maanteeameti peadirektor Aivo Adamson ütles, et ameti IT-hankel on Nortal kavalust vales kohas kasutatud ning ka äriettevõtted peaksid õppima eetilist riigimehelikkust.

„Kavalust on praegu ilmselgelt vales kohas kasutatud, see ei aita kuidagi kvaliteedile kaasa. Ka äriettevõtted peaksid õppima eetilist riigimehelikkust. See on vale koht, kus demonstreerida oma intellektuaalset keskmise hinna arvutamise oskust. Maanteeamet kaalub hetkel oma samme, mida ette võtta,“ sõnas Adamson lühikeses kommentaaris.

Äripäev kirjutas täna, et suur ja tuntud Eesti tarkvaraarendaja Nortal võib maanteeameti 6,3 miljoni ­eurose IT-hanke võita konkurentidest kõrgema hinnaga, sest trikitas ameti heas usus tehtud hanketingimused enda kasuks.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755