Jaga lugu:

Nortal kasutas kavalust vales kohas

Maanteeameti peadirektor Aivo Adamson ütles, et ameti IT-hankel on Nortal kavalust vales kohas kasutatud ning ka äriettevõtted peaksid õppima eetilist riigimehelikkust.

„Kavalust on praegu ilmselgelt vales kohas kasutatud, see ei aita kuidagi kvaliteedile kaasa. Ka äriettevõtted peaksid õppima eetilist riigimehelikkust. See on vale koht, kus demonstreerida oma intellektuaalset keskmise hinna arvutamise oskust. Maanteeamet kaalub hetkel oma samme, mida ette võtta,“ sõnas Adamson lühikeses kommentaaris.

Äripäev kirjutas täna, et suur ja tuntud Eesti tarkvaraarendaja Nortal võib maanteeameti 6,3 miljoni ­eurose IT-hanke võita konkurentidest kõrgema hinnaga, sest trikitas ameti heas usus tehtud hanketingimused enda kasuks.

Jaga lugu:
Seotud lood
ITUUDISED UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad Ituudised uudised igal nädalal enda postkasti.

Ituudised.ee toetajad:

Enimloetud
Aali Lilleorg
Aali LilleorgtoimetajaTel: 505 3172aali@ituudised.ee
Ana Madismäe
Ana Madismäereklaamimüügi projektijuhtTel: 545 60 150Ana.Madismae@aripaev.ee