29. mai 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Cisco vahetab välja 20 aastat ametis olnud tegevjuhi 

Alates Cisco uuest majandusaastast, mis algab 26. juulil 2015 võtab Cisco tegevjuhi kohustused üle Chuck Robbins, kes valiti mai alguses ka Cisco juhatusse. Senine tegevjuht John Chambers jätkab firmas nõukogu esimehe rollis.

“Praegu on paras aeg anda juhtimine üle Chuck Robbinsile. Oleme välja valinud tugeva liidri ajal, mil Ciscol on turul suurepärane positsioon,” ütles John Chamber. “Muutused IT vallas toimuvad täna tohutul kiirusel. Iga ettevõte, linn ja riik on digitaliseerumas, navigeerides muutuvatel turgudel. Cisco roll sellele kaasa aitamises on suurem kui kunagi varem.”

“Liitusin Ciscoga 17 aastat tagasi, sest tahtsin kuuluda ettevõttesse, kus võimalustel poleks piire. Täna olen veelgi enam veendunud, et Cisco on just see firma. Viimase 20 aastaga on John Chambersi visioon ja juhtimine ehitanud Ciscost maailma ühe tähtsaima ettevõtte,” sõnas Chuck Robbins.

Robbins liitus Ciscoga 1997. aastal ja tõusis firmas kiiresti. Tema viimane positsioon oli Cisco ülemaailmsete operatsioonide asepresident, juhtides ettevõtte globaalset müügi ja partnerite meeskonda, tänu sellele suurenes jõudsalt ettevõtte turuosa võrguseadmete müügis.

Mai keskel teatas Cisco enda kolmanda kvartali (lõppes 25. mail) tulemused. Ettevõtte kvartali käive tõusis aasta varasemaga võrreldes 5% 12,1 miljardi dollarini, puhaskasum aktsia kohta oli 0,47 dollarit.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052