Autor: Merlin Mägi • 11. juuni 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Elisa toob turule nutikindlustuse

Elisa koostöös If Kindlustuse ja F-Secure`iga toovad 12. juunist  2015 turule tervikliku nutikindlustuse lahenduse, mis kaitseb mobiiltelefoni ja tahvelarvutit nii füüsiliste kahjustuste kui ka pahavara eest.  

“Oleme oma klientidele välja töötanud mitmekülgse ja tervikliku kaitsesüsteemi, mida kasutades võib klient end muretult tunda nii kanuusõidul meeleolukaid pilte tehes, kui ka veebis erinevaid rakendusi ja faile alla laadides. Uudne nutikindlustus hõlmab endas tänu kindlustusega kaasnevale viirusetõrje tarkvarale kaitset nii seadme garantii tingimustest välja jäävate kahjustuste ja varguste kui ka pahavara eest,” selgitas Elisa juhatuse liige Andrus Hiiepuu.

Andrus Hiiepuu sõnul on füüsiliste vigastuste poolelt kõige sagedasem kahjustus nutiseadmete puhul Elisa klientidel ekraani purunemine, sellele järgnevad veekahjustused ning vargused. „Nutikindlustus aitab tagada ka selle, et purunenud või veekahjustuse saanud ekraan saab muretult ära parandatud või seade asendatud,“ märkis Andrus Hiiepuu.      

Viirusetõrje programmi saab Elisa klient tasuta kaasa kuueks kuuks maailmas väga tuntud ettevõttelt F-Secure, kelle kasutatav tehnoloogia on neli aastat järjest võitnud ka parima viirusekaitse auhinna.

Nutikindlustuse saab teha vaid uuele Elisast ostetud nutiseadmele ning selle kehtivusaeg on alates seadme soetamise hetkest kaks aastat. Kindlustuslepingut saavad sõlmida nii era- kui ka ärikliendid. Ühe seadme kohta tagab kindlustus kaitse kuni kolme õnnetusjuhtumi korral.

Nutiseadmete kindlustust pakub ka Tele2 koostöös IF Kindlustusega ning alates 2013. aastast koos Kaspersky-ga nutiseadmete viirusetõrjet.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052