Autor: Merlin Mägi • 25. juuni 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Deekit pääses kiirendiprogrammi Founder.org

Eesti iduettevõte Deekit valiti sadade kandidaatide hulgast osalema rahvusvahelisse Founder.org „Class of 2016“ kiirendiprogrammi, mis sisaldab iganädalasi koolitusi Silicon Valley ekspertidelt ja personaalset mentorit kaheteistkümneks kuuks ning stardiraha 10 000 dollarit.

Veebruaris TTÜ-d väisanud Founder.org asutaja ja edukas seeriaettevõtja Michael Baum: „Kui pilt on väärt tuhat sõna, siis miks suhtleme me ikka e-maili ja sõnumiteenustega? Deekit on leidnud lahenduse pilvepõhisele, visuaalsele, reaalajas koos töötamisele. Nende meeskond, kuhu kuulub ka endisi Skype’i arendajaid, on loonud ülima visuaalse kaugtöö platvormi ajurünnakuteks, planeerimiseks ja mõtete jagamiseks. Me ootame väga koostööd Deekit-i meeskonnaga Tallinna Tehnikaülikoolist, et muuta maailm väiksemaks, loovamaks ja produktiivsemaks.“ Michael Baum lisab: „Meie missioon on toetada järgmist põlvkonda vapraid ja julgeid innovaatoreid, et aidata neil muuta tulevikku üdini positiivsel moel. Keskendume start-uppidele, kel on suurimad ideed maailma muutmiseks.“

Deekit on virtuaalne tahvel, mis võimaldab meeskondadel efektiivselt vahetada uusi ideid, lahendada keerulisi probleeme ning jagada teadmisi reaalajas, füüsiliselt koos istumata. Deekit võimaldab ühes kohas lihtsalt väljendada end visuaalselt joonistades, annoteerides pilte kui ka kasutades tekstilist sisu. Sünkroniseerimine toimub reaalajas, seega ei ole vahet, kas kasutajad asuvad ühe hoone eri korrustel või maakera eri otsades. Deekit hakkas oma toodet arendama Tehnopoli Startup Inkubaaboris eelmisel aastal, ning sealsete mentorite toel lansseeriti toode maikuus Latitude59 konverentsil.

Founder.org on globaalne mittetulundusühing, mille lõi 2012. aastal Silicon Valley ettevõtja ja riskikapitalist Michael Baum. Organisatsioon toetab tudengite ettevõtteid, mis lahendaks ülemaailmseid probleeme.

Founder.org laienes Eestisse eelmisel aastal ning partneriks valiti Tallinna Tehnikaülikool.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755