Autor: ITuudised.ee • 13. oktoober 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Elisa käivitab oma Robootika Ringi

Elisa käivitas Robootika Ringi.
Foto: EPA
Vaata Maailma sihtasutus ja Elisa käivitasid Robootika Ringi äratamaks noortes huvi tehnika ja programmeerimise vastu.

„Oleme tehnoloogia põhine ettevõte ja see on uus viis noortele, kuidas õppida teada-tuntud progemist,“ ütles Elisa IT-juht Toomas Polli.

Robootika Ringis meisterdavad roboteid ja panevad need arvuti abil liikuma Elisa oma töötajate lapsed. Noori juhendavad gümnasistid, kes igapäevaselt aktiivselt robootikaga tegelevad ja on ise ka robootika võistlustel kõrgeid kohtasid saavutanud.  

Sarnaselt Elisale alustab oma töötajate lastele mõeldud IT-huviringiga sel hooajal ka IT-firma Net Group. 

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052