30. november 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Starmani tehnoloogiadirektor Hanno Liiva lahkub ametist

Alates 1. detsembrist lahkub ametist Starmani tehnoloogiadirektor Hanno Liiva.
Starmani varasem tehnoloogiadirektor ja juhatuse liige Hanno Liiva lahkub alates 1. detsembrist ettevõttest, et keskenduda isiklikule ettevõtjakarjäärile. Liiva ülesannetes jätkab Starman Grupi tehnoloogiadirektor Jaanus Erlemann.

“Sain Starmanis nende enam kui 11 aastaga mitmekülgse ja väärtusliku kogemustepagasi nii uute toodete turule toomises kui tehnoloogiaüksuse ülesehitamises. Soovin edaspidi neid kogemusi rakendada eraäris, sest telekommunikatsioon ja IT on valdkonnad, milles peituvad täna Eesti ettevõtete jaoks parimad ekspordiväljavaated. Lähiajal löön konsultandina kaasa ühe IT-valdkonnaga seotud toote väljatöötamises, kuid jätkan ka  telekommunikatsiooni valdkonnas eraettevõtjana. Esialgu Skandinaavia suunal, peale konkurentsikeelu lõppu ka Balti riikides. Konkreetseid mõtteid on mitu ja need tuleb lihtsalt teoks teha,” lausus Liiva.

Alates 2004. aastast Starmanis töötanud Hanno Liiva täitis viimasel 8 aastal tehnoloogiadirektori ja juhatuse liikme kohustusi. Tema eestvedamisel tõi Starman turule mitmed omas ajas uuenduslikud tehnoloogilised teenused, näiteks lisateenuseid võimaldava digiboksi Starbox, saadete järelevaatamise teenuse Ajamasin ning eelmisel aastal ühena esimestest Euroopas telekanalite multiscreen edastamise laheduse TV Everywhere.

Hanno Liiva on omandanud EBS-i bakalaureusekraadi rahvusvahelises ärijuhtimises ja Tallinna Tehnikaülikoolist magistrikraadi ettevõtte rahanduse erialal. Enne Starmanisse asumist töötas ta telekomifirmas KPNQwest Estonia.

Hanno Liiva kohustused Starmanis võtab üle Starman Grupi tehnoloogiadirektor Jaanus Erlemann.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052