3. detsember 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

GrabCAD-i kasutajate arv ületas 2,6 miljoni piiri

GrabCad platvorm
Eesti päritolu tarkvaraettevõte GrabCAD platvormi registreeritud kasutajate arv ületas rekordilise 2,6 miljoni piiri. GrabCAD-i veebikeskkonnas on registreeritud kasutajatel vaba ligipääs rohkem kui 1 miljonile CAD-failile.

2010. aastal Eestis asutatud GrabCAD pakub inseneridele ja disaineritele üle kogu maailma võimalust jagada toodete 3D-mudeleid, leida inspiratsiooni tootedisainiks, arendada oma portfooliot ning luua uusi kontakte ja leida sünergiat teiste platvormi kasutajatega. Koostöös partneritega, kelleks võivad olla nii rahvusvahelised tootjad, suurettevõtted kui ka startup’id, korraldab GrabCAD koostööplatvormil ka disaini ja innovatsiooni võistlusi (GrabCAD Challenges), mis annab kasutajatele võimaluse end proovile panna ja võita auhindu.

Hiljuti tutvustas GrabCAD oma kasutajatele uuenenud GrabCAD Community veebikeskkonda, mis muuhulgas muudab soovitud mudeli leidmise kiiremaks ja keskkonnas navigeerimise mugavamaks. Uuenduse said ka funktsioonid, mille abil kasutajad omavahel suhtlevad, et muuta koostöö firmasiseselt või partnerite vahel veelgi efektiivsemaks. Samuti täiendati funktsioone, mis parendavad portfoolio esitlemise võimalusi.  GrabCAD-i failikogu sisaldab kõikvõimalikke CAD-faile kõikidest tööstusharudest. Paljud GrabCAD-i kasutajad otsivad platvormilt pelgalt komponente, mida oma loomingule liita, kuid kasutajate hulgas on ka suur osa uue generatsiooni insenere, kes otsivad STL-faile või faile, mida oleks võimalik 3D-printida. GrabCAD’i keskkonnas on üle 40 000 STL-faili, mis teeb sellest ühe suurima omasuguste seas.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755