5. jaanuar 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eesti idufirma GoWorkaBit loodab miljonilist aastakäivet

GoWorkaBiti juht Kristjan Vanaselja.
Foto: Väinu Rozental
Mullu 430 000eurose käibeni jõudnud Eesti idufirma GoWorkaBit soovib tänavu kasvatada aastase müügi miljoni euroni. Lühiajalisi töid vahendaval ettevõttel on pea 50 000 klienti.

Idufirma kaasasutaja ja juht Kristjan Vanaselja ei soovinud nimetada mullust kasumit. "GoWorkaBit on endiselt kasvufaasis olev ettevõte ja kogu meie teenitud kasum on investeeritud tagasi ettevõtte arendusse ja kasvatamisesse. Meie käibe kasv on võimaldanud meil värvata meeskonda uusi vahvaid tegijaid, valmistuda välisturgudele sisenemiseks ja me oleme suutnud ennast teenitud kasumist ise ära majandada," selgitas ta.

Vanaselja sõnul soovivad nad olla abiks ettevõtetele paindlikul tööjõukasutamisel. Tänaseks GoWorkaBitiga liitunud Eestis üle 48 000 kasutaja, kes saavad ise valida, millal ja millist tööd nad teevad. Peamised valdkonnad, kus ettevõtted tööd lühiajaliselt pakuvad, on klienditeenindus ja logistika.Pea 1300 liitunud tööandja seas on sellised suurfirmad nagu Statoil, Prisma, ABC Supermarkets, Sokos Hotels ja Daily Restaurants. Lisaks palju väikeettevõtteid: pruulikojad, kohvikud, väiketootjad ning kauplused.GoWorkaBiti teatel on nad vahendatud rohkem kui 100 000 tunni jagu lühiajalist tööd.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755