Autor: ITuudised.ee • 18. jaanuar 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Elisa raamatuäpil 30 000 allalaadimist

Elisa raamatuäpp on saadaval nii Androidi kui ka Apple´i kasutajatele.
Foto: Elisa
Elisa raamatuäppi on mobilifirma kliendid Androidi ja Apple´i nutiseadmetele alla laadinud pea 30 000 korda.

"Äppi kasutades ei pea raamatu hankimiseks ja lugemiseks eraldi aega planeerima. Nutiseadmega on kerge sobival hetkel lemmikraaraamatusse sukelduda ja kogu valik on alati taskus kaasas," ütles Elisa uute teenuste juht Kertu Kriisk pressiteates.

Tema sõnul muudab üks kuutasu kõikide raamatute lugemiseks inimesed julgeks. "Huvilised katsetavad Elisa Raamatus rohkem nii eri žanrite kui ka autoritega ning avastavad uut mõnest nende jaoks ootamatust kategooriast. Nii saavad rohkem tähelepanu ka läbimüüdud või poes tähelepanuta jäänud teosed," kinnitas ta.

Elisa tõi raamatuäpi turule oktoobris 2014. Üheksaeurose kuutasu eest saab seal praegu valida enam kui 1500 raamatu vahel.

Menukaim žanr Elisa Raamatus oli ilukirjandus, aga TOP 15 leiab ka elulood, kriminullid, armastusromaanid, eneseabi ja klassika.

Elisa Raamatu 2015. aasta TOP151. Ei jäta elamata, Vahur Kersna2. Finantsaabits: Rahaasjade korraldamise käsiraamat, Finantsinspektsioon3. Horoskoop 2015. Saatuslik aasta, Taimi Uuesoo, Ago Uuesoo4. See, mis ei tapa, David Lagercrantz5. Abielurikkumine, Paulo Coelho6. Kaka ja kevad, Andrus Kivirähk7. Emmanuelle 1. raamat. Inimsuse õppetund, Emmanuelle Arsan8. Arstina läbi elu, Arvo Tikk9. Viiskümmend halli varjundit, E. L. James10. Vigased pruudid, Eduard Vilde11. Eluaegne, Mart Kadastik12. "Oleks tädil rattad all...", August Kitzberg13. Siidiuss, Robert Galbraith14. Libahunt, August Kitzberg15. Joonista valgus, Lea Dali LionElisa aktsiad on noteeritud Helsingi börsi suurte ettevõtete nimekirjas. Elisal on Põhjamaades ligi kaks miljonit klienti. Elisa Eesti käive oli 2014. aastal 95,2 miljonit eurot.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755