2. märts 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

SAP palkas Martin Schirmeri Workday’st oma uueks Põhja- ja Baltimaade regioonidirektoriks

Foto: SAP
Maailma suurim tarkvaratootja SAP teatas Martin Schirmeri taasühinemisest ettevõttega. Peale aastat pilvetarkvara ettevõtte Workday Euroopa regiooni asepresidendina, palkas SAP märtsist Martini oma Põhja- ja Baltimaade regioonijuhiks. Schirmer jätkab peale kuus aastat regiooni edukalt juhtinud Jan Thorelli ning tema peakontor hakkab olema Kopenhaagenis.

Schirmer töötas SAP-s alates 1995. aastast ning toob endaga Põhja- ja Balti regiooni 20-aastase rahvusvahelise tarkvaratööstuse kogemuse. Ta on töötanud erinevatel juhtivatel kohtadel SAP Aafrika ja Euroopa regioonides, näiteks enne Workday’sse lahkumist 2014. aastal Suurbritannia turu müügijuhina.

“Tänu innovaatilisele strateegiale juhib SAP erineva suurusega ettevõtete digitaliseerumist kõigis ärisektorites,” ütles Schirmer. “Põhja- ja Baltimaad on tuntud kui varased uue tehnoloogia kasutuselevõtjad, mis teeb piirkonnast väga põneva turu ja pakub SAP-le rikkaliku võimaluse kasvuks. Minu ambitsioon on kiirendada meie turu ning ökosüsteemi kasvu,” ütles Schirmer.

“Fakt, et Martin meiega taasühines, räägib selgelt SAP tooteportfelli tugevusest, meie domineerimisest turul ning klientide ja partnerite usaldusest. Põhjamaad ning Balti regioon on SAP jaoks olulise strateegilise kasvupotentsiaaliga piirkonnad. Martini teadmised, kogemus ning motiveeritus on täpselt see, mida meil on vaja, et laiendada oma pilveteenuste ning digitaalsete ärilahenduste mahtu regioonis,” ütles Darren Roos, SAP EMEA North regiooni juht, kellele Martin Schirmer otse raporteerima hakkab.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052