• 23.02.17, 15:30
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Plaan heldelt dividendi maksta

Euroopa üks suuremaid tarkvarakontserne SAP tahab aktsionäridele taas plaanitust suuremat dividendi maksta, kirjutab tehnikaportaal heise.de.
Plaan heldelt dividendi maksta
  • Foto: Pixabay
Dividend iga aktsia kohta tõuseb mullusega võrreldes 10 senti – 1,25 eurole, teatas ettevõte täna. Analüütikud olid arvestanud väiksema summaga.
Nüüd peavad aktsionärid SAP nõukogu ja juhatuse ettepaneku veel heaks kiitma. Aktsionäride üldkoosolek toimub esialgsetel andmetel maikuus.
SAP teenis mullu 3,62 miljardit eurot kasumit – 18 protsenti rohkem kui 2015. aastal.
Allikas: Äripäev

Seotud lood

Uudised
  • 04.04.16, 16:25
Eesti firma hakkab esimesena kasutama tarkvaratootja SAP AG uusimat tarkvara
Eesti-Šveitsi taustaga Swiss Property on esimene ettevõte, millele majandustarkvaratootja SAP AG juurutas oma kõige uuema ja olulisima tarkvara „SAP S/4 Hana“.
Arvamused
  • 01.04.16, 01:01
Valitsus peaks keelama vanadesse tehnoloogiatesse investeerimise
Valitsus peaks kasutusele võtma ainult kõige moodsamat tehnoloogiat, leiab SAP AG Eesti esinduse juhataja Tiit Parts.
Uudised
  • 02.03.16, 23:00
SAP palkas Martin Schirmeri Workday’st oma uueks Põhja- ja Baltimaade regioonidirektoriks
Maailma suurim tarkvaratootja SAP teatas Martin Schirmeri taasühinemisest ettevõttega. Peale aastat pilvetarkvara ettevõtte Workday Euroopa regiooni asepresidendina, palkas SAP märtsist Martini oma Põhja- ja Baltimaade regioonijuhiks. Schirmer jätkab peale kuus aastat regiooni edukalt juhtinud Jan Thorelli ning tema peakontor hakkab olema Kopenhaagenis.
Uudised
  • 27.10.16, 14:46
IT-ekspert: Eestis progejaid jagub, ideedest on puudus
Eesti peab oluliseks IT-riigiks saamiseks koolitama programmeerijate ja inseneride kõrval rohkem IT-juhte, kellel on visioon ja müügioskused, arvab maailma ühe suurima majandustarkvaratootja SAP AG Eesti esinduse juht Tiit Parts.
  • ST
Sisuturundus
  • 10.10.24, 15:13
Lahendus ettevõtte juhile võlgade haldamiseks – Infopanga võlaregister
Juhid puutuvad sageli kokku keeruliste võlgnike ja hilinenud maksetega, mis võivad mõjutada rahavoogu ja tekitada stressi. Võlgnikega tegelemine on aeganõudev ja koormav, eriti kui kaasnevad meeldetuletused, vaidlustused ja võlgnike passiivsus. Infopanga võlaregister aitab aga juhtidel hallata võlgnevusi kiiremini ja lihtsamalt, säästes nii aega kui ka närve.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi ITuudised esilehele