Autor: Tiit Parts • 31. märts 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Valitsus peaks keelama vanadesse tehnoloogiatesse investeerimise

Foto: Erakogu
Valitsus peaks kasutusele võtma ainult kõige moodsamat tehnoloogiat, leiab SAP AG Eesti esinduse juhataja Tiit Parts.

Eesti IT-edu võti on teistes riikides väljatöötatud fundamentaalse tehnoloogia edasiarendamine. Valitsus peaks keelama riigiasutustel vanadesse tehnoloogiatesse investeerimise.

Meie võimalus on võtta teiste riikide ja organisatsioonide arendatav fundamentaaltehnoloogia ja hakata selle baasil rakendusi ehitama. Näiteks internet oli 1990ndatel uus fundamentaalne tehnoloogia, mille peale palju tänaseid maailma suurimaid ettevõtteid on rajatud. Valitsus peaks võtma kasutusele ainult kõige moodsamat tehnoloogiat. Samuti lausa keelama riigiasutustel vanadesse ja nii-öelda surnud tehnoloogiatesse investeerimise, isegi kui see tuleb hetkel odavam.

Loe pikemalt Äripäevast

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755