31. märts 2017

SAP ja Siemens sõlmisid liidu ja hakkavad pooltele maailma energiafirmadele teenust pakkuma

Autor: Pixabay

Turuliidrid SAP ja Siemens ühendavad oma energiasektori tarkvaralahendused ning hakkavad ühist lahendust pakkuma pooltele maailma energiafirmadele.

“Mõlemal ettevõttel on suur ja pikaajaline kliendibaas ning Siemens integreerib oma targa energiavõrgu rakenduse EnergyIP maailma suurima äritarkvaratootja SAP for Utilities lahendusega. Ühine rakendus annab energiasektori organisatsioonidele võrkudest ja seadmetest parema ülevaate, mida nad saavad kasutada äri tõhustamiseks,” ütles Siemensi energiateenuste äriüksuse juht Thomas Zimmermann.

“SAP ja Siemens plaanivad hakata rakendama SAP reaalajas suurandmete analüüsitehnoloogiat võrkude, kommertsnäitajate ning miljonite kaugloetavate sensorite ja arvestite andmete töötlemiseks, mida kasutavad energiatootjad hiigeltehastest kuni väikeste võrgufirmadeni. See muudab viisi, kuidas energiafirmad tulevikus oma võrke ja äri opereerivad,” ütles SAP kommunaalteenuste üksuse asepresident Henri Bailey.

Kaks suurkorporatsiooni hakkavad SAP Meter Data Management by Siemens nimega lahendust pakkuma 2017. aasta teisest kvartalist.

Jaga lugu
Ituudised.ee toetajad:
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Erkki VilippReklaamimüügi projektijuhtTel: 517 7736
Kertu KarnerIT konverentside projektijuhtTel: 553 7112