4. aprill 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eesti firma hakkab esimesena kasutama tarkvaratootja SAP AG uusimat tarkvara

Foto: Erik Prozes
Eesti-Šveitsi taustaga Swiss Property on esimene ettevõte, millele majandustarkvaratootja SAP AG juurutas oma kõige uuema ja olulisima tarkvara „SAP S/4 Hana“.

SAP Estonia juhi Tiit Partsi sõnul on väga erandlik kui globaalne ettevõte juurutab oma võtmetoote esimesena Eesti ettevõttele.

Partsi kinnitusel modelleerib kinnisvaraarendusega tegelev Swiss Property koos kliendiga maja ning tarkvara näitab reaalajas, kuidas erinevate detailide vahetamisega muutub hind, tarneaeg ja teised ehituslikud detailid. “Seni tuli selliseid küsimusi pikalt kalkuleerida ja edasi-tagasi põrgatada,” rääkis Parts.

“Uus tarkvara muudab müügi- ja planeerimisprotsessi läbipaistvaks ja kiireks. Paljud tööstusharud liiguvad just sellise reaalajas lahenduse poole,” lisas Parts.

Swiss Property protsessi- ja IT-juhi Jaan Saare sõnul on väikesel ettevõttel suured ambitsioonid. “Meil oli vaja tulevikukindlat platvormi, mis toetab ehituse tootetsüklit ning pakub klientidele moodsaima ja kiireima lahenduse,” ütles Saar.

SAP tarkvara juurutas Swiss Property-le Eesti IT-ettevõtte Intelsys.

„SAP S/4 Hana“ on SAP AG ressursiplaneerimistarkvara neljas põlvkond, mis põhineb maailma kiireimal analüüsitarkvaral HANA. Äritarkvara kasutab analüüsiks ainult algandmeid, mis annab reaalajas täpseima ülevaate ning vähendab vajalike andmebaaside mahtu senisega võrreldes kümneid kordi.

Enam kui 120 riigis 296 000 korporatiivklienti teenindav SAP AG on majandustarkvaratootja, mis pakub 30 erinevas tööstusharus tegutsevatele igas suuruses ettevõtetele IT-rakendusi ja teenuseid. SAP AG annab tööd 77 000 inimesele.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755