8. märts 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Einpalu: rahandusminister võiks rohkem kuulata oma riigi IT-juhte

Foto: Mobiilipilt. Annika Kald
Levira juhatuse esimees Mart Einpalu rääkis 8. märtsil toimunud ITuudised.ee korraldatud Pilvekonverentsil, et meie riigi rahandusminister võiks rohkem kuulata oma riigi IT-juhte.

Einpalu ettekanne oli teemal "Ettevõtjate ootused koostööks riigiga pilvetööstuse alal" ja oma ettekande kokkuvõtteks tõi Einpalu välja maksumaksja ja kodaniku 3 soovi koostööks riigiga: 1. andke häid teenuseid; 2. kasutage raha mõistlikult; 3. tagage, mis te tagama peate. 

Konverentsi üks esineja küsis näiteks saalilt, et kas keegi teab, kuidas saab mugavalt maamaksu maksta, sest sinna ei teki pangalinki, kui tahad maksu õigeaegselt tasuda. Saalist tuli vastus, et peab valima tuleviku kuupäeva või tuleb maks üle tähtaja lasta, siis saab kõige mugavamalt selle tasuda. 

Äripäeva teemaveebi ITuudised.ee Pilvekonverentsi esinejate ja osalejatega saab tutvuda SIIN

Autor: Annika Kald, toimetaja

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755