15 aprill 2016

TransferWise loob tasustatud praktikaprogrammi

Foto: Pixabay

Tänavu juunis alustab esmakordselt TransferWise’i tasustatud praktikaprogramm ehk TransferWise Bootcamp. See pakub võimalust tudengitele, aga ka teistele huvitatutele veeta suvekuud TransferWise'i Tallinna kontoris, tehes nii väljakutseterohket tööd kui saades osa vaba aja tegevustest rahvusvahelise meeskonna seltsis.

Tänavu juunis alustab esmakordselt TransferWise’i tasustatud praktikaprogramm ehk TransferWise Bootcamp. See pakub võimalust tudengitele, aga ka teistele huvitatutele veeta suvekuud TransferWise'i Tallinna kontoris, tehes nii väljakutseterohket tööd kui saades osa vaba aja tegevustest rahvusvahelise meeskonna seltsis.

TransferWise'i arendusjuhi Alvar Lumbergi sõnul ootavad nad praktikale inimesi, kel on eelkõige käpas veebiarendus. Kaasa aitab ka JS ja JVM-põhiste tehnoloogiate kogemus.

“Me hindame kõrgelt ka seda, kui mõne ebaõnnestumise tagajärjel - mida arendustöös ikka juhtub - ei lähe praktikant verest välja, vaid suudab leida mõne nutika lahenduse. Lõppude lõpuks arendaja töö ongi ju probleemi lahendamine,” lisas Lumberg.

TransferWise'is praktikal olles saab õppida tegutsema väikestes autonoomsetes tiimides, lüüa kaasa maailma muutva teenuse arendamises ning saada kogemusi oma ala tippudelt, kes on varem töötanud Google’i, AirBnB või PayPali ridades.

Praktikaprogrammi kandideerimine on juba avatud ja registreerumine lõppeb 1. mail. Sisseastumiskatsete tulemused tehakse avalikuks 5. juunil ja töö ise algab 27. juunil.

Rohkem infot ja kandideerimine: https://transferwise.com/bootcamp/

Kuidas leida parim IT-töötaja oma firmasse? Konverents IT-TÖÖJÕUKRIISregistreeru SIIN 12.05 hotellis Meriton, Toompuisetee 27 Tutvu programmiga siin. Osalejad, vt siin

Soodushind kuni 18.04!

Tudengitele erihind! Küsi aali@ituudised.ee.

Jaga lugu:
Seotud lood
ITUUDISED UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad Ituudised uudised igal nädalal enda postkasti.

Ituudised.ee toetajad:

Indrek Kald
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Silvian Karu
Silvian KaruReklaamimüügi projektijuhtTel: 5691 8931