15. aprill 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

TransferWise loob tasustatud praktikaprogrammi

Foto: Pixabay
Tänavu juunis alustab esmakordselt TransferWise’i tasustatud praktikaprogramm ehk TransferWise Bootcamp. See pakub võimalust tudengitele, aga ka teistele huvitatutele veeta suvekuud TransferWise'i Tallinna kontoris, tehes nii väljakutseterohket tööd kui saades osa vaba aja tegevustest rahvusvahelise meeskonna seltsis.

Tänavu juunis alustab esmakordselt TransferWise’i tasustatud praktikaprogramm ehk TransferWise Bootcamp. See pakub võimalust tudengitele, aga ka teistele huvitatutele veeta suvekuud TransferWise'i Tallinna kontoris, tehes nii väljakutseterohket tööd kui saades osa vaba aja tegevustest rahvusvahelise meeskonna seltsis.

TransferWise'i arendusjuhi Alvar Lumbergi sõnul ootavad nad praktikale inimesi, kel on eelkõige käpas veebiarendus. Kaasa aitab ka JS ja JVM-põhiste tehnoloogiate kogemus.

“Me hindame kõrgelt ka seda, kui mõne ebaõnnestumise tagajärjel - mida arendustöös ikka juhtub - ei lähe praktikant verest välja, vaid suudab leida mõne nutika lahenduse. Lõppude lõpuks arendaja töö ongi ju probleemi lahendamine,” lisas Lumberg.

TransferWise'is praktikal olles saab õppida tegutsema väikestes autonoomsetes tiimides, lüüa kaasa maailma muutva teenuse arendamises ning saada kogemusi oma ala tippudelt, kes on varem töötanud Google’i, AirBnB või PayPali ridades.

Praktikaprogrammi kandideerimine on juba avatud ja registreerumine lõppeb 1. mail. Sisseastumiskatsete tulemused tehakse avalikuks 5. juunil ja töö ise algab 27. juunil.

Rohkem infot ja kandideerimine: https://transferwise.com/bootcamp/

Kuidas leida parim IT-töötaja oma firmasse?Konverents IT-TÖÖJÕUKRIISregistreeru SIIN12.05 hotellis Meriton, Toompuisetee 27Tutvu programmiga siin. Osalejad, vt siin

Soodushind kuni 18.04!

Tudengitele erihind! Küsi [email protected].

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052