28. aprill 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Oracle Eesti juht Olle Tischler pani ameti maha

Foto: Arno Mikkor

Tischler kirjutab oma Facebooki seinal, et pärast 14 aastat Oracles otsustas ta muutuse kasuks ja lahkuda Oraclest.

"Tänan kõiki, keda kohtasin sel teel, eriti oma kolleege," ütles Tischler ingliskeelses teadaandes oma seinal.

Tischler kommenteeris ITuudistele, et lahkumise põhjused on isiklikud ja ta on oma lahkumist firma sees ette valmistanud juba pool aastat. "Mul on olnud Oracles väga viljakas ja huvitav aeg, aga ma tundsin, et ei soovi eluks ajaks jääda suurkorporatsiooni," kommenteeris ta ning lisas, et tema lahkumine ei olnud kaugeltki Oracle poolt peale sunnitud. 

Küsimusele, et kas nüüd tuleb üks pikem puhkus ka, vastas Tischler, et ei tule. "Pööran oma pilgu start-up maailma poole," märkis ta.

Küsimuse peale, et kui palju Tischler ka lahkumishüvitist sai, hakkas mees naerma ning lisas, et ei soovi seda kommenteerida. 

Tischleri asemel saab Oracle Eesti uueks juhiks Ants Urvak, kes täna on küll komandeeringus ja kommentaariks teda Tischleri sõnul ilmselt tabada ei õnnestu.

Oracle Eesti jääb ka edaspidi jätkuvalt Oracle Kesk-Euroopa üksusesse ning Tischleri sõnul siin muudatusi ette näha ei ole.

 

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755