Autor: ITuudised.ee • 3. september 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Uued ja nutikad äriideed alustavad jahti 30 000 eurole

Foto: Janika Kuusik, Telia Eesti personaliüksuse direktor
Järgmisel nädalavahetusel (9.-11. septembril) oodatakse kõiki idufirmasid ning ettevõtlikke inimesi esitlema VUNK programmi raames oma uusi ja põnevaid äriideid, mille võitjatele on välja pandud 30 000 euro ulatuses auhinnaraha.

VUNKi programmi oodatakse osalema kõiki neid, keda paelub võimalus mõjutada ja muuta telekomi valdkonnas toimuvat. Tänavu keskendutakse sellistele teemadele nagu asjade internet (reaalaja majandus), digiteerimine ja e-kaubandus (mobiilikaubandus). Rohkem infot VUNK programmi kohta leiab siit.

VUNK Garage48 hackathon toimub 9.-11. septembril Space X keskuse ruumides Ülemiste linnakus Tallinnas. Hackathonile on oodatud UI/UX disainerid, turundajad, arendajad (back-end, front-end, mobiil) ja visionäärid (founderid), kel on soov arendada enda ideed ja leida uusi meeskonnakaaslasi. Sündmusele tuleb eelnevalt regitreeruda

Hackathonile eelnevad VUNK Idee Garaažid ning selle sündmuste sarja viimane üritus toimub 7. septembril Testlio Tallinna kontoris. 

Eelüritustel on võimalus oma ideid esitleda ning saada oma äriideele esmast vastukaja. See aitab paremini valmistuda programmi järgnevateks etappideks. Eelüritused annavad ka suurepärase võimaluse oma suhtlusvõrgustikku täiendada ning tutvuda nii mentorite kui teiste osalejatega (turundajad, arendajad, disainerid).

VUNK programmi mentorite hulka kuuluvad inimesed nii Telia Eestist kui ka Telia Company grupist, Garage48-st ja Startup Wise Guysist. 

VUNK Garage48 hackathon on klassikaline 48-tunnine ideest-prototüübini üritus. Tihe programm soosib neid idufirmasid, kellel on hästi läbimõeldud ideed ning tugevad ja motiveeritud visionäärid. Hackathoni võitjad pääsevad edasi meeskondade valideerimisse, kust omakorda kõige tugevamad pääsevad kuu aega kestvasse kiirendisse. Lisaks mentorlusele ja Telia kaudu turule pääsemisele on võitjatele ette nähtud ka osalusvaba auhinnaraha 30 000 eurot. 

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052