Autor: Aali Lilleorg • 29. september 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Endel Kellap hakkas Datafoxi IT katsetajaks

Endel Kellap avastamas IT maailma
Foto: Datafox
Endel Kellapi kirg tehnoloogia vastu on laiemale avalikkusele tänaseks hästi teada. Õige eestlase tiitli võitnud meelelahutaja on tänaseks leidnud oma tõelise kutsumuse – sukeldunud kiirelt arenevasse IT maailma ning tehes seda Eesti ühes vitaalsemas IT ettevõttes Datafox, seisis ettevõtte pressiteates.

Endel Kellap liitus Datafoxi tiimiga avaliku konkurssi kaudu. „Sel sügisel korraldasime konkurssi pädeva ja initsiatiivika IT-spetsialisti leidmiseks ning olime üllatunud kui ühendust võttis ka telenägu Endel Kellap,“ kommenteeris Datafoxi teenuste juht Kristjan Ok. „Arvasime, et tegemist on naljaga kuid Endliga lähemalt tutvudes saime aru, et tegemist on vennaga, kelle lihtne ja loov lähenemine meile täpselt sobib.“ Datafoxi meeskond on tänaseks Endliga hästi kohanenud. „Meie spetsialistid on IT-alal sertifitseeritud, nii tuleb ka Endlil läbida mitmeid koolitusi. Näiteks Microsoft Office 365 pilveteenuse vallas on esimene, mis päevakorda tõuseb, sest klientide nõudlus selle teenuse järgi on suur,“ selgitas Ok. „Endli töökohustuste hulka kuulub uute teenuste katsetamine, kasutajale aruasaadavamaks muutmine ja samuti uute klientide leidmine. Usume, et oleme oma meeskonda leidnud asjaliku ja aktiivse inimese.“

ITuudiste täpsustavate küsimuste peale töötasu suuruse kohta kõlas vastus, et see on täitsa tavaline ja on töötajale igati motiveeriv ning esialgu on Endel Kellap tööl katseajaga. Siis aga tekkis ettevõttes väike kohmetus, kuid samas ei tahetud nõustuda ka sellega, et tegemist on ainult vallatu naljaga. Ettevõttele on oluline IT maailma arusaadavamaks muutmine ja see on juhatuse liikme Risto Kiilbergi sõnul ka üks põhjustest, miks Endel Kellapiga koostööd alustati.

IT ettevõte Datafox tegevusvaldkond on serverite-, andmekaitse- ja kommunikatsioonilahenduste pakkumine ning teenused. Datafoxi klientideks on paljud Eesti tuntud ja juhtivad ettevõtted ja riigiasutused.

 

Endel Kellap oma esimesel tööpäeval Datafoxis.
Foto: Datafox
Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755