Autor: ITuudised.ee • 3. november 2016

Mobiilioperaator avas Mihkel Rauaga ühise tehnoloogiablogi

Autor: Kuvatõmmis Tele2

Tele2 avas koostöös arvamusliidri Mihkel Rauaga uue blogi nutisõltlastele nagu tema ise, kus lähenetakse tänapäeva nutimaailmale eksperimentide, meelelahutuslike väljakutsete ja tavainimese praktiliste silmade läbi.

„Minu gadget’ite hullus ei piirdu iPhone’iga, mille ma igal aastal välja vahetan. Mu korter on kurguni täis tolmu koguvaid masinaid, mis tundusid ühel hetkel vastupandamatult seksikad, ent osutusid kolm nädalat hiljem lootusetult aegunuteks. Mu sahtleid täidavad vanad Blackberry’d ja Palm Treod, kõikvõimalikes mõõtudes flopikettad, lömmis kaantega Macid ning 1-megase kõvakettaga PC-d, lugematutest adapteristest ja kaablitest rääkimata. Ma olen nutisõltlane,“ juhatab Mihkel Raud uue tehnoloogiablogi avaloo sisse.

Raud nimetab uut blogi seadmetõbiste rehabilitatsioonikeskuseks, kuhu ta kirjutab igal nädalal mõnest uuest seadmest, äpist või tehnoloogiavidinast enda silme läbi, sest neist mõõdutundetult rääkimine on tema sõnul ainus rohi tehnikahulluse vastu.

Lisaks Raua kui keskealise värvika mehe seiklustele nutimaailmas hakkab Tele2 uus blogi tutvustama tuleviku tehnoloogiatrende, kajastama eksperimente ja arvustusi trendikatest seadmetest, nõuandeid nutimaailmas orienteerujatele ning valdkondlikke edetabeleid. 

„Tahame oma kirge tehnoloogiamaailma vastu jagada inimestega nende enda keeles, praktilises ning samas meelelahutuslikus võtmes, vürtsitatuna piltide ja videomaterjaliga. Lisaks tehnoloogiagurmaan Mihkel Rauale täidavad blogi sisuga ajakirjanikud, valdkondlikud eksperdid ja Tele2 enda spetsialistid,“ rääkis Tele2 müügi- ja turundusdirektor Kristjan Seema blogi avamisest.

Aadressil www.tele2.ee/blogi asuv tehnoloogiablogi täieneb tema sõnul uue sisuga iga nädal. „Lugemist leidub alates asjade internetist, SIM-kaartide tulevikust, virtuaalreaalsusest ja kantavatest nutiseadmetest kuni telefonivõrdluste ning äpisoovitusteni – sealt leiab midagi kõigile tänases nutimaailmas orienteerujatele,“ lubas Seema.

Jaga lugu
Ituudised.ee toetajad:
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Erkki VilippReklaamimüügi projektijuhtTel: 517 7736
Kertu KarnerIT konverentside projektijuhtTel: 553 7112