20. detsember 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Suurte unistustega idufirmades stressi ei tunnistata

Jobbaticali personalijuhi Alina Basina
Foto: Andres Haabu
Pooltel idufirmade juhtidest on vaimse tervise probleemid, millega tuleb tegeleda.

Nii kirjutas portaali Kip kaasasutaja Erin Frey, selgitades, et idufirmas töötades on ­ootused ja unistused suured, aga seda sagedasemad on ka pettumused ja plaanide luhtumine. Suurt stressi aga ei tunnistata kellelegi, vaid pingutatakse edasi.

Äripäev rääkis idufirmade töötajate vaimsest tervisest Eesti idufirma Jobbaticali personalijuhi Alina Basinaga, kes on töötanud lisaks ka Skype’is, Google’is ja Evernote’is.

"Meil Jobbaticalis ei ole seda juhtunud, kuid Silicon Valleys on see sage nähtus. Inimesed töötavad seal ­14–16 tundi päevas ja mõnel juhul lausa elavad oma töökohal. Nii et see on väga reaalne ja tõsine teema noorte seas," rääkis Basina. 

Loe pikemalt Äripäevast.

Autor: Birjo Must, Mait Kraun

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755