Autor: Aali Lilleorg • 3. märts 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Täna registreerujatele erihind Pilvekonverentsil osalemiseks

Foto: Pixabay
8. märtsil Viru Konverentsikeskuses toimuvale Pilvekonverentsile juba täna ära registreerudes saab kasutada eripakkumist.

Pilvekonverentsile 2017 "Olla pilves või mitte - selles on äririsk", mis sel aastal toimub taaskord 8. märtsil, on selle nädala jooksul registreerunuid rohkem kui eelnevate nädalate lõikes. Osalejate arv on tänaseks päevaks ületanud juba möödunud aasta oma. Tagasisidena mainitakse potentsiaalsete osalejate poolt, et see nii selge teema juba, et mis siin ikka rääkida. Tulevikku peale mõtlevad inimesed aga teavad, et turule tulevad tehnoloogiad, IT juhtimise uued praktikad, küberohtude ja isikuandmete kaitse teemad põhjustavad pilvevaldkonna teise laine, milleks on põhjust valmis olla.     

ITuudised.ee poolt korraldatavate konverentside puhul on näha seda, et registreerutakse ikka viimastel päevadel. Nii näib see olevat ka seekord. Korraldajate poolt soovime osalejatele saata eelteavituse ja konverentsil saabumisel mitte tülitada liigse asjaajamisega, kuid see on võimalik vaid juhul, kui osaleja on aegsasti registreerutud. 

Kui registreeruda juba täna, siis saab kasutada eripakkumist. Tavahind osalemiseks on 295 eurot (km-ga 354 eurot), aga kui veel tänase päeva jooksul registreeruda, siis saab kasutada erihinda 249 (km-ga 298,8). Selleks tuleks saata e-kiri aadressil [email protected] või helistada telefonil 5053172. Mitme osalejaga registreerumisel on osalemine veelgi soodsam. Küsi pakkumist!

Sel aastal on kaks peateemat uue andmekaitsemääruse mõju pilveteenuse loojatele ja kasutajatele ning riigipilve hetkeseis ja tulevikuplaanid. Veel räägime muudatustest, trendidest, turvalisusest, riskide juhtimisest ja kuulame kogemuslugusid pilveteenuste rakendamisest ja kasutamisest. Arutlusring päeva lõpus annab võimaluse osalejatel omale huvipakkuvatel teemadel vastuseid saada. 

Välisesinajana on seekord Pilvekonverentsil Oracle pilveteenuste äriarendusjuht Quentin Preuvot, kel on eelnevalt ka kogemusi pilvelahenduste loomisel ettevõtetes Amazon Web Service and VMware. 

Peeter Marveti "Kolm reaalset pilvekliendilugu" on ettekanne, millest on oodata väga elulisi näiteid ja praktilisi soovitusi.

Alati huvitava ja hea esinejana tuntud Kalev Pihl seekord osaleda ei saa, aga oli lahkesti nõus andma sel teemal intervjuud "Pilve mõte on finantsriskide maandamine teiste äririskide arvelt".

Vaata üle konverentsi programm SIIT ja anna osalemissoovist aegsasti teada. 

Foto: Pixabay
Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755